ELS NOSTRES INICIS

L'any 1971, un grup d'amics que jugaven a futbol es van interessar per una nova modalitat d'aquest esport que es practicava en una pista d'handbol. A aquesta variant se l'anomenava "Futbito". Aquell mateix any van anar a jugar una lliga d'estiu de futbito que organitzava el Club Natació Sabadell i per poder participar van haver de fer-se socis d'aquesta entitat. Els primers delegats de l'equip van ser els jugadors Antonio Garcia i Pere Mas.

Després d'un parèntesi de 3 anys, es van reunir el 1974 Manel Alcalà, Pere Mas, Jaume Vila, Jaume Clapé i Sebastià Martorell per fundar el club FS Parets. Van acordar portar la samarreta de color blanc amb pantalons vermells.

El primer president de l'entitat va ser Manel Alcalà. Com que encara no hi havia Federació Catalana, l'estiu de 1974 van anar a un torneig a Badalona, on van quedar molt bé classificats, després de vèncer l'anterior campió.

 

 

 

L'any 1976 es va fundar la Federació Catalana de Futbol Sala, tot i que la Federació Catalana de Futbol data de 1900. El FS Parets va ser un dels primers clubs que es van inscriure a la federacio. En el seu palmarès, cal destacar l'ascens a Primera Divisió Catalana, que es va assolir la temporada 78-79 després de quedar campions de la seva categoria. La temporada es va completar amb el campionat de la Copa Catalana aconseguit per l'equip de benjamins i el sots-campionat dels infantils en la mateixa competició.

L'any 1978 ja hi havia 40 practicants de futbol sala al Club, repartits en tres equips en categoria benjamí, infantil i sènior. Tot i que els equips inferiors van desaparèixer durant força temps, actualment es disposen de totes les categories masculines i quatre categories femenines.