Paco Sedano & Fran Burgueño 2013:

El F.S Parets organitza un entrenament de porters a càrrec del porter internacional Paco Sedano i Fran Burgueño. Tots els porters i jugadors del club aprenen i gaudeixen de l'experiència.

29 de Gener de 2017:

Més de 75 integrants del club ens desplacem aql Olímpic de Granollers per veure el partit entre Catalunya i Brasil.

Tot un espectacle de Futbol Sala. El F.S Parets va gaudir molt de la jornada.

24 de Febrer de 2017:

El F.S Parets desplaça 150 persones al Palau Blaugrana a veure el Barça Lassa contra el Rios Saragossa. Encara que el resultat no va acompanyar, tots vam gaudir molt de l'experiència, especialment els petits que van tenir a tocar els seus ídols.

10 de Juny de 2017:

Les nostres jugadores, mes solidàries que mai participen al torneig solidari contra el Càncer de Futbol 7. Molt bona iniciativa per part dels representants del F.S Parets.

10 de Novembre de 2017:

Una tarda molt maca per les jugadores femenines del F.S Parets. Les noies del Cadet Juvenil i del Base Femení han jugat un partit al casal de Cal Jardiner amb el lema "Digue'm prou al sexisme a l'Esport". Felicitar al Casal i a l'Ajuntament de Parets del Vallès per la iniciativa on no hi podíem faltar.

6 Abril de 2018:

Ens desplacem mes de 150 components del F.S Parets al Palau Blaugrana a veure el FC Barcelona & Peñíscola. Els nois s'ho van passar en gran. Agraïr especialment als jugadors del peñíscola el tracte que van donar als nostres nois i noies.

5 de Maig de 2018:

Més de 165 components del F.S Parets ens desplacem a Bellver de la Cerdanya, a l'Alberg La Bruna per gaudir de les primeres convivències del club. Visitem la granja 4 potes i gaudim de les instal·lacions de l'Alberg. La nit del 5 de Maig es fa un sorteig de diversos lots, a part de la Discoteca i el Bingo. Realment tots ho vam passar molt be.

El Diumenge 6 fem una caminada des de l'Alberg fins a l'esglesia de Sta. Maria de Talló a la ribera esquerra del riu Segre, coneguda antigament amb el nom de Sta. Maria Cabanaria, que a partir de 1842 es Santuari i fou declarat al 1993 com a bé d'interés cultural. Tornem a Parets el mateix Diumenge 6 a les 16:00.

8 de Desembre de 2018:

70 integrants del club ens desplacem al CEM les Moreres per veure el partit de màxima categoria femenina entre la Penya Espluguense i el Futsi Atlètic de Madrid. 

Vam passar una molt bona estona i vam gaudir del Futbol Sala Femení de màxim nivell.

2 de Febrer de 2019:

Celebrem la primera jornada d'extraescolars al club. Les escoles Pau Vila, Pompeu Fabra i Lluís Piquer es troben al Pavelló per disputar 3 partits. Els nois i noies s'ho van passar molt be, els tres partits van ser molt disputats.